Öne Çıkanlar MADOST ÇALIŞIYOR AŞKTA 40 YILI DEVİRENLER 14 ŞUBATTA BİR ARAYA GELDİ Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı Kabe Yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar denetlendi

Selendi’de Ramazan Pidesinin fiyatı belli oldu

Manisa’nın Selendi ilçesinde Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Tırnaklı pidenin fiyatı belli oldu. 3 farklı gramda satışa sunulacak olan pidelerin en ucuzu 20 TL, en pahalısı ise 40 TL olarak belirlendi.

Cumartesi günü tutulacak ilk oruçla başlayacak olan Ramazan ayı için sofraların vazgeçilmezi olan Tırnaklı pidenin Selendi ilçesindeki fiyatı belli oldu. Selendi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nurullah Efendi Kahveci yaptığı açıklamada, "11 ayın sultanı Ramazan ayının vazgeçilmezi olan tırnaklı pidenin fiyatı bu yıl 250 gram 20 TL, 370 gram 30 TL, 500 gram 40 TL olarak belirlendi." dedi.

Kahveci, yine özellikle Ramazan ayında malzemesi vatandaşların kendine ait 125 gram üzerinden yapılan içli pide pişirme fiyatının da 15 TL olacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Ramazan PidesiSelendi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel