Öne Çıkanlar fezlekelerin yayınlanmaması unesco Akgedik Ankara Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi cinayet alaşehir

Ahırda çıkan yangında 2 inek telef oldu

Manisa’nın Selendi ilçesinde sabah saatlerinde ahırda çıkan yangında iki büyükbaş hayvan telef olurken sahibi de hayvanlarını kurtarmaya çalışırken bazı yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Selendi’nin kırsal Karabeyler Mahallesi Tefciler Sokak’ta Yüksel ve Gülten Aktürk’e ait ahırda sabah saat: 11.00 sıralarında bir anda alevler yükselmeye başladı. Alevleri gören Aktürk ailesi bir yandan acil çağrı merkezini ararken bir yandan da yangın çıkan ahırda bulunan büyük baş hayvanlarını kurtarmaya çalıştı. Alevler içinde kalan büyükbaş hayvanlardan 2 tanesi telef olurken Gülten Aktürk bazı yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile Selendi Devlet Hastanesine kaldırılan Gülten Aktürk tedavi altına alındı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi İtfaiye Amirliği ekiplerince söndürülen ahır yangınında maddi hasar oluşurken İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri yangınla ilgili çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel