Öne Çıkanlar Şırnakta şehit düşen Jandarma Üst Çavuş Sadık Akın şARKICI Abluka finalleri Ege Genç İş İnsanları Dernekleri Federasyonu Muaythai

23 Nisan Futbol Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu

Yunusemre Belediyesi ve Yunusemre Belediyespor tarafından organize edilen 23 Nisan Futbol Turnuvası, 12 takımın katılımıyla yapıldı.

Yunusemre Belediyesi 23 Nisan Futbol Turnuvası coşkuyla gerçekleştirildi. Evrenos Kasap Emin Kaçar Futbol Altyapı Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada 12 takım ter döktü. Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Manisaspor birinci, Turgutlu Gençordu ikinci, Yunusemre Belediyespor üçüncü, Akhisar Yıldırımspor ise dördüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını takdim eden Yunusemre Belediyespor Başkanı Bülent Kanik, tüm takımları mücadelesinden ötürü tebrik etti. Başkan Kanik, "Çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan, aynı zamanda ulusal egemenliğimizin de sembolüdür. Bu özel günde şehrimizin güzide takımları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Katılımcı tüm takımlarımız adına faydalı bir turnuva oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Futbol Turnuvası23 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel