Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Mustafa Altın MEMUR MAAŞI manisa MASAKİ

Yunusemre’nin Efeleri İzmir’de Ege Bölge ikincisi oldu

Yunusemre Belediyespor Halk Oyunları Ekibi, İzmir’de düzenlenen Ege Bölge Grup Yarışmaları’nda ikinci olarak Manisa’nın gururu oldu.

Yunusemre Belediyespor Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından İzmir’in Bayraklı İlçesi’nde düzenlenen Ege Bölge Grup Yarışmaları’nda Manisa’yı başarıyla temsil etti. Yarışmalarda yıldızlar geleneksel düzenlemesiz dal kategorisinde ter döken Mavi Beyazlılar, 86 puan alarak grubunu ikinci sırada tamamladı. Başarıda emeği geçen sporcu ve antrenörleri tebrik eden Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik, Manisa’ya kupa ve madalya kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, geleneksel kültürün yaşatılması için çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel