Öne Çıkanlar EĞİTİM BİR SEN DEN CEVAP GECİKMEDİ.. Karayağcı Milliyetçi Hareket Partisi Efsane Güreş sunucusu Hüsnü kaftan Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi

Yunusemre’de teneffüsler neşeli geçecek

Yunusemre Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Neşeli Teneffüsler Projesi" başladı. Projenin başlangıcını, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’nda yaptı.

Çocukların mutluluğunu ön planda tutan Yunusemre Belediyesi, okul bahçelerine neşe katacak rengarenk boyama çalışmaları gerçekleştiriyor. Proje kapsamında başvuruda bulunan okulların oyun alanları, çocukların keyifli vakit geçirebileceği şekilde özenle boyanacak. Projenin başlangıcı 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’nda yapıldı. Burada yapılan boyama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Semih Balaban, bir eğitimci olarak bu projeden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Balaban, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Neşeli Teneffüsler Projesi kapsamında okullarımızda küçük ama etkili dokunuşlar yapıyoruz. Oyun alanlarını boyayarak çocuklarımızın teneffüs saatlerini daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bir eğitimci olarak böyle bir projede yer almaktan büyük gurur duyuyorum. Başvuruda bulunan tüm okullarımızda bu çalışmaları sürdüreceğiz. İmkanlarımız doğrultusunda halkımız ve çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel