Öne Çıkanlar İzmirAnkara karayolu Şehzadeler Gediz Ortaokulu Eray Gülay TGF SGKNIN ALDIGI KARAR BASINI BİTİRME OPERASYONUDUR TGF ANADOLU BULUŞMALARI SİVASTA BAŞLIYOR

Miniklere ağız ve diş sağlığı taraması devam ediyor

Yunusemre Belediyesi, ilçedeki okullarda öğrencilere ağız ve diş sağlığı eğitimi vermeye devam ediyor. Koruyucu Diş Hekimliği Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirilen projede öğrencilere ağız ve diş bakımı anlatılıyor.

Yunusemre Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yunusemre İlçesindeki anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik ağız sağlığı ve bakımı eğitimi devam ediyor. Koruyucu Diş Hekimliği Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirilen Ağız Diş Sağlığı Eğitimi, Dernek Başkanı Diş Hekimi Faruk Tomruk tarafından veriliyor. Ocak ayından itibaren, eğitimler kapsamında 18 kırsal mahallede 694 anaokulu ve ilkokul öğrencisine ağız ve diş sağlığının önemi anlatıldı. İlçe merkezinde ise 4 okulda ise 423 ilkokul birinci sınıf öğrencisi bu eğitimden yararlandı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edecek projede çocuklara içerisinde ağız bakım ürünleri bulunan çantalar hediye ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel