Öne Çıkanlar başkan zeki kayda 15 Temmuz Demokrasi Meydanı 13 Mayıs 2014 10. Uluslararası Robochallenge Robot Yarışması sarıgöl

İmam Hatipliler farka koştu zirveye yerleşti

Manisa 1. Amatör Kümü Merkez B Grubunda ligin ikinci haftasında Akmescitspor’u 7-1 yenen İmam Hatipliler Spor 2’de 2 yaparak 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez A ve B Gruplarında ikinci hafta geride kaldı. A Grubunda Mütevellispor 6 puan ve averajla lider olurken B Grubunda ise İmam Hatipliler Spor en yakın rakibi Manisa Çarşı FK’nın 2 puan önünde 6 puanla liderliğe yükseldi.

Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez A Grubunda ikinci haftada oynanan karşılaşmalarda Manisa Lalelispor Çobanisa Belediyespor’u 5-0 yenerken, Mütevellispor Donatımspor’u 3-0, Çınarobaspor Kayapınar Çevikspor’u 1-0 yendi. Hacıhalliler Gedizspor kendi evinde Dış Mahalle Yıldırımspor’a 7-0 kaybederken, Karaağaçlı Pomakspor da kendi evinde Anadolu 45 Spor’a 1-0 yenildi.

Alınan sonuçlarla Mütevellispor 6 puan ve averajla birinci sırada bulunurken, Çınarobaspor 6 puan ve averajla ikinci sırada yer aldı. Grubun 3’üncü sırasında ise 4 puanla Lalelispor yer aldı.

Manisa Hüseyin Sultan 1. Amatör Küme Merkez B Grubunda ise Akmescitspor İmam Hatipliler Gençlikspor’a 7-1 yenilirken, 45 Manisa Yaşamspor Alabeyspor ile 1-1 berabere kaldı. Karaağaçlı Teknikspor ile Manisa Çarşı FK’nın da 2-2 berabere kaldığı haftada Manisa Başakşehirspor Halitpaşa Belediyespor’u 4-3 yenmeyi başardı. Hamzabeylispor ile Paşaköy Futbol SK ise sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Alınan sonuçların ardından İmam Hatipliler Gençlikspor 6 puanla liderliğe yükselirken, Manisa Çarşı FK 4 puan ve averajla 2., Paşaköy SK da 4 puan ve averajla 3. sırada yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel