Öne Çıkanlar Mustafa Kemal Paşa Caddesi 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası 75 Yıl Mahallesi KİTAP GÜNLERİ Selendi Kaymakamı

15 temmuz

 15 Temmuz gecesi siyasi görüşlerin bir kenara bırakılarak 80 Milyon Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşının milletine ve devletine sahip çıkmak için meydanları doldurarak darbecilere fırsat vermediğini kaydeden AK Parti 24. Dönem Manisa Milletvekili, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Başkanvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, “ Fırsat kollayan çakalların hepsi o gece tarumar oldu. İnlerine kaçanlar oradan da çıkartıldı. Bu büyük destanın lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bir cep telefonundan millete istikamet tayin etti ve millet onun çağrısı ile tankların önüne yattı, silahların karşısına çıktı. Bombaların altında aydınlık meşalesini tutuşturan halkımız ay yıldızlı bayrağını alarak yollara düştü. Günlerce demokrasi ve vatan nöbeti tuttuk. Erkeği kadını, genci ve yaşlısı, milletin duyarlı her ferdi bu çağrıya uydu ve “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır” diyerek ülkesine sahip çıktı” ifadesinde bulundu.

15 TEMMUZ DIŞ GÜÇLERİN MAŞALARI TARAFINDAN YAPILMIŞTIR

“Bu darbe girişimi, dış güçlerin desteği ve onların içerideki maşaları tarafından yapılmıştır” diyen Yurttaş sözlerine şöyle devam etti, “Darbecilerin Meclisi bombalaması, Cumhurbaşkanına suikast girişimi, sivil halka acımasızca ateş açması, adeta bir dış gücün işgal girişimi gibidir. Yani iktidarı almak isteyen klasik bir darbeci cunta ile değil, aynı zamanda bütün Türkiye'ye ve millete düşman bir dış güçle karşı karşıya kaldık. Bölgede güçlü bir devlet ve milli bir lider istemeyen dış güçler ve onların tetikçileri FETÖ birlikte darbeye kalkıştılar. 17-25 Aralık’ta ülkemizde Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye karşı bir oyun oynamak istediler ama başaramadılar. Gezi Eylemlerinde, 17-25 Aralık’ta alt edemedikleri lideri, askeri bir darbe ile yok etmeye kalkıştılar. Daha önceki darbelerde olduğu gibi milleti “kuzu kuzu” duracak ses çıkartmayacak, tanklara selam duracak zannettiler. Milletin asker kılıklı hainlerden korkacağını düşündüler. Ama millet bu kez korkmadı. Tankların altına yatmaya, topun karşısına geçmeye, milletine ve liderine sahip çıkmaya cesaret eden aziz milletimiz yeni bir destan yazdı.”

15 TEMMUZ YENİ BİR UYANIŞIN VE DİRİLİŞİN ADIDIR

“Din kisvesi altında halkımızın manevi duygularını sömürmek isteyenlere, devletin içine çöreklenmeye çalışanlara, sınav sorularını çalanlara karşı milletimiz uyanmıştır” diyerek sözlerine devam eden Muzaffer Yurttaş, “Bundan böyle daha uyanık olmalı, her türlü tehlikeye ve darbe girişimine karşı devletinin yanında yer almalıdır. Darbe girişimi sonrası ekonomik darbe vurmak istediler. Bundan sonra doğru adımlar atılmalı, bu ve benzeri yapılara asla izin verilmemeli, devletin görev alanına giren sahalar boş bırakılmamalı, istihbarat, güvenlik konusunda devleti ve milleti koruyacak her türlü önlem alınmalıdır” şeklinde konuştu.

BAŞKA TÜRKİYE YOK!

“Başka Türkiye yok. Ülkemizin değerini ise biliyoruz” diyen AK Parti 24. Dönem Manisa Milletvekili, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, “Atalarımızın şehit kanları ile sulanmış olan vatanımıza her zaman olduğu gibi sahip çıkacağız. Ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmasına izin vermeyeceğiz. Biliyoruz ki; İstanbul’da ezan susarsa Filistin’de ezan susar, Ankara mahzun olursa Kahire mahzun olur, İzmir gözyaşı dökerse Kosova ağlar. Bu gönül coğrafyası için gerekirse canını feda eden ecdadın torunları olarak devletimiz, vatanımıza, bayrağımıza ve milletimize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Artık ne zaman bir sala okunsa, zamansız bir ezan okunsa milletimiz soluğu meydanlarda, sokaklarda ve caddelerde alacaktır. Ezan ve salalar birer işaret fişeği haline gelmiştir. “Bayrak inmesin, ezan susmasın” diye yollara düşen bu millete çok şey borçluyuz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize ve milletimize sağlık diliyoruz. “Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar, benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var” diyerek her 15 Temmuz’da yollara düşecek olan milletimin tüm evlatlarını saygı ve muhabbetle selamlıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
15temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel