Öne Çıkanlar Aktaş Şehit Ailesini Ziyaret Etti Aktaş Şehitlerimizin Kıymetli Emanetleri Olan Ailelerimizin Daima Yanındayız Aktaş Başhekim Zereni Ziyaret Etti Aktaş Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel

SAVAŞ KIRATLI TOPRAĞA VERİLDİ

Dün vefat eden Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Savaş Kıratlı Ankara da toprağa verildi. 

Savaş kıratlı için Cemiyet merkezinde düzenlenen anma töreninde duygusal anlar yaşandı. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin yaptığı konuşmada "Değerli bir dostumu kader arkadaşımı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Allah rahmet eylesin" dedi. 

Anma töreninde Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Yekta Güngör Özden ve CHP bir önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu birer konuşma yaptı.

Genel Başkanımız Yılmaz Karaca anma törenine katılarak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ve Kıratlı'nın ailesine başsağlığı diledi 

Savaş Kıratlı kılınan öğle namazı sonrasında Karşıyaka mezarlığına toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel