Öne Çıkanlar salihli ilçesi Grandmedical Manisaspor kula Manisa OSB MANİSA BÜYÜKŞEHİR

Aktaş Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş bu kez de oto tamircileri Oda Başkanı Ahmet Ülke ve sanayi esnafına ziyareti gerçekleştirdi. Farklı kesimlerde farkındalıklar yaşanan Manisa toplum katmanlarının tamamını kucaklayan bir yaklaşımla görevin gereğinin fevkinde etkinliklere imza atıyor. Aktaş esnaf sanatkarın ve Manisa’nın çok yakından tanıdığı bir Emniyet müdürü ne belki de ilk kez kavuşuyor. Esnaf sanatkarlar hal ve hatırlarını soran Emniyet müdürlerini karşılarında görünce mutlulukları gözlerinden okunuyordu ve böyle bir şey daha önce görmedik demekten kendilerini alamadılar.
Bir günü de böyle değerlendiren Aktaş yarın ziyaretlerini hangi kesim ve mahalle ile gerçekleştireceği artık merak konusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel