Öne Çıkanlar yunusemre belediyesi büyükşehir belediyesi Mehmet Akın Manisa Fotoğraf Derneği Memur-Senin Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan

TGF’DEN DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET

TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca, Genel başkan yardımcıları Necmi Işıksal ve Levent Altun, Mali Sayman Derya Akbıyık Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne hem başsağlığı hem de yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Temmuz ayında yapılan genel kurulda Düzce gazeteciler cemiyeti başkanı olan Cihat Tutkun'un seçildikten bir süre sonra vefatının ardından 18 Ağustosta yapılan olağanüstü kongrede Hakan Çakır ve yeni yönetim kurulu seçilmişti.
TGF Genel başkanı Yılmaz Karaca ve yönetimi de hem başsağlığı temennisinde bulundular hem de yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

GAZETECİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Düzce gazeteciler cemiyeti merkezinde yapılan ziyarette Anadolu basınının içinde bulunduğu durumu değerlendiren Genel Başkan Yılmaz Karaca, gazetecilerin sorularını da dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel