Öne Çıkanlar Altını Olanlar Dikkat Gören Bir Daha Baktı Yeni Sistemi Anlattı 9 günlük tatil geliyor sosyal yardım işleri müdürlüğü

Soykırıma Alkış Tutanlar Hesap Verecek

Filistin İçin Basın Açıklaması: 

Manisa Milli İrade Platformu olarak Hatuniye Camii önünde Cuma namazı sonrası basın açıklamamızı gerçekleştirdik.

Soykırıma Alkış Tutanlar Hesap Verecek;

Gazze'deki soykırım insanlik tarihine kara bir leke olarak kazanırken, ABD, israil Başbakanı soykırımcı, savas suçlusu Netanyahu'yu ülkesine davet etmis, ABD Parlamentosu'nda konuşma imkanı sunmustur. Netanyahu'nun
Gazze'deki vahsetle alay edercesine kurdugu hakikat dışı cümleler ABD'li parlamenterler tarafindan sık sık, çoğunlukla da ayakta alkışlamışlardır.

ABD Parlamentosu, tıpkı Hitler Almanya’sının Reichstag' gibi, yüzyıllar boyunca hafızalardan silinmeyecek bir utanç fotografi vermistir. ABD'nin “demokrasi" ve "özgürlük" maskesi bu korkunç fotografla bir kez daha düşmüştür. Parlamentodaki alkışlar, hiç şüphe yok ki, Batı’nın soykırımcı karakterine bir yüceltme oldugu kadar, Batılı degerlerin de cenaze törenidir.

Israilin Gazze'de aylardır sürdürdüğü vahşetin ana sorumlusunu ağırlayan ve destekleyen ABD Kongresini bu eylemlerden  ötürü siddetle kınıyoruz. Parlamento içinde tek başına direnen Rashida Tlaib'e ve Parlamento dışındaki eylemcilere dayanışma mesajlarımızı ve selamlarımızı iletiyoruz.

Filistin ve Gazze yalnız değildir. Herkes sırtını dönse de, Türkiye Filistin mücadelesine her koşul altında destek vermeyi sürdürecektir. Milli Irade Platformu olarak, zulmü alkışlayanlara karşı mazlumu savunmayı sürdüreceğiz. Filistin ve Gazze'nin asil direnisini de bir kez daha hürmetle
selamlıyoruz. Allah'ın yardımı yakındır. Nice zayıf topluluklar güçlü topluluklara galip gelmiştir ve şüphesiz hakikat er ya da geç zafer kazanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Milli İrade Platformu Manisa Dönem Sözcüsü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel