Öne Çıkanlar tren yolundaki traversler Mütevelli Mahallesi Turgutlu Jandarma Komutanlığı TGF: Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır. Şehzade Mehmet Fen ve Anadolu Lisesi

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'tan Kanal 45'e Ziyaret

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, bugün Kanal 45'i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Süreyya Sakınç, Salih Fulcun, Mehmet Ali Özaltın, Mâlik Biber, Abdurrahman Aras, Ümit Bakşi ile bir araya geldi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette basın ve kurumların uyum içerisinde çalışmasının önemine vurgu yapıldı.

Ziyaret sırasında, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve Kanal 45 Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın’a, Manisa'da huzur ve güvenliği artırma konularında yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler aktardı. 

Görüşmede, medya ve emniyetin ortak çalışmasının, toplumun bilinçlendirilmesi ve suçla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülmesi açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

İsmail Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kanal 45 olarak emniyet güçlerinin her zaman yanında olduklarını ve kamuoyunu doğru bilgilendirme noktasında üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını belirtti. İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ise medya kuruluşlarının, özellikle yerel medyanın, halkın güvenliği ve huzuru için emniyet güçleriyle uyum içinde çalışmasının doğru mesajın vatandaşalara vaktinde ulaştırılması açısından değerli olduğunu ifade etti.

Görüşme sonunda, karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunularak, Manisa'nın güvenliği ve refahı için iş birliğinin devam edeceği vurgulandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel