Öne Çıkanlar Altını Olanlar Dikkat Gören Bir Daha Baktı Yeni Sistemi Anlattı 9 günlük tatil geliyor sosyal yardım işleri müdürlüğü

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, TFF Yönetim Kuruluna Seçildi

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, Türk futboluna katkıları ve Manisa FK'da kısa sürede elde ettiği başarılar ile dikkat çekiyor. Mevlüt Aktan, Manisa FK’yı PTT 1. Lig’e çıkarma başarısının ardından, TFF seçimlerinde önemli bir adım atarak İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesine girmeyi başardı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kuruluna seçildi.

Mevlüt Aktan, Manisa’daki başarılı yönetimiyle tanınan bir isim olarak, TFF bünyesinde de önemli projelere imza atacağı sinyallerini veriyor. Futbol camiasında projelerin adamı olarak bilinen Aktan, TFF’deki yeni görevinde de Türk futboluna katkı sağlamayı hedefliyor.

Mevlüt Aktan'a Manisa'daki hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, TFF Yönetim Kurulundaki yeni görevinde başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel