Öne Çıkanlar MANİSA BÜYÜKŞEHİR Manisa Büyükşehir Belediyesi salihli maski turgutlu

İmamoğlu kent uzlaşısından serbest... Muamma sona erdi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında daha önce Medya AŞ'de meydana gelen yolsuzluk iddiaları nedeniyle tutuklanmış, kent uzlaşısı davasında ise terör örgütü ile işbirliği iddiasından ise adli kontrol şartı ile serbest kaldığı açıklanmıştı. Ancak daha sonra İmamoğlu'nun kent uzlaşısı davasından ise serbest kaldı.

Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Medya AŞ’deki yolsuzluk iddiası ile tutuklanırken, kent uzlaşısı ile terör örgütü ile işbirliği iddiasından ise adli kontrol şartı ile serbest kaldığı belirtilmişti.. Bu kararın ajanslar tarafından servis edilmesinin ardından Savcılık henüz karar vermediğini açıklamıştı. Daha sonra İmamoğlu'nun avukatları savcılık tarafından çağırılarak bilgi vermişti.

KARAR AÇIKLANDI

Daha sonra Ekrem İmamoğlu'nun Medya AŞ davasından tutuklanırken, kent uzlaşısı davasından ise serbest bırakıldı. Bu durumda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum atanma ihtimali ortadan kalkmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner42

Haber Sabah
Manset24 Haberleri
Haber Entel