Tuğgeneral Zafer Tombul Kanal 45 Medya Grubunu Ziyaret Etti

GENEL

Tuğgeneral Zafer Tombul Kanal 45 Medya Grubunu Ziyaret Etti

Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, bugün Kanal 45 medya grubunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı açıklamalarda, Manisa'da asayişin her geçen gün daha iyi bir seviyeye ulaştığını belirten Tuğgeneral Tombul, bu olumlu gelişmelerde basının büyük rol oynadığını ifade etti. Tombul, Manisa'da güvenliğin sağlanmasında medya kuruluşlarının katkısının önemine vurgu yaparak, iş birliği içinde çalışmanın gerekliliğini dile getirdi.

Kanal 45 medya grubu başkanı İsmail Aydın, Manisa'da yerel basın olarak, toplum yararına yapılan çalışmaları ve projeleri her zaman destekleyeceklerini, bu çalışmaların geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacaklarını belirtti. Aydın, medyanın toplumsal bilinci artırma ve doğru bilgilendirme konusundaki sorumluluğunu vurguladı.

Ziyaret sırasında Prof. Dr. Süreyya Sakınç, Salih Fulcun, Malik Biber ve Kanal 45 Haber Müdürü Ümit Bakşi de hazır bulundu. Görüşmede, Manisa'nın asayişi için emniyet güçleri ve basının koordineli çalışmasının önemi üzerinde duruldu. Görüşmeye katılanlar, herkesin elbirliğiyle her türlü özveride bulunacağını ifade ederek, Manisa'nın güvenliği için ortak bir çalışma zemininin oluşturulması konusunda mutabık kaldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.