Manisa’da kamu alanı işgallerine geçit yok!

GENEL

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerde, kamuya açık alanları izinsiz işgal eden işletmelere karşı kararlı bir duruş sergiledi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, gerçekleştirdiği kapsamlı denetimlerde, kamuya açık alanları izinsiz işgal eden işletmelere karşı kararlı bir duruş sergiledi.

Kent genelinde yürütülen denetimlerde, özellikle kaldırımları ve yolları masa, sandalye, sehpa gibi eşyalarla işgal eden 38 iş yeri tespit edilerek müdahalede bulunuldu.

Yaya güvenliğini ve trafik akışını tehlikeye atan bu işgallere karşı ekipler tarafından yerinde müdahale edilerek, izinsiz yerleştirilen eşyalar kaldırtıldı. İşletme sahiplerine ilgili mevzuatlar doğrultusunda uyarılarda bulunulurken, kamuya ait alanların ortak kullanıma açık olduğu hatırlatıldı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, kamu düzenini bozan uygulamalara kesinlikle müsaade edilmeyeceği vurgulanırken, benzer ihlallerin tekrar tespiti halinde cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Yetkililer, Manisa halkını da bu konuda duyarlı olmaya çağırarak, benzer durumlarla karşılaşmaları halinde ilgili birimlere bildirimde bulunmalarını istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.